Pato Amado muovipullo

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Tässä sitä nyt on – Alkon pullottamaa ankkaviiniä. Trendikkyys aspektiahan tässä on toki haettu. Onko se tehty maun kustannuksella, se jää nähtäväksi. Avoimin mielin lähden kuitenkin tutustumaan.
Hirveästi tietoa viinistä ei ole. Alko sanoo että marjoina käytetty käsin poimittuja Cabernet Sauvignonia ja Merlota. Näiden suhteesta tai vuodesta ei ole sanottu mitään.

Tuoksu on kyllä sen verran hillitty että veikkaan Cabernet Sauvignonin olevan vähemmistörypäleenä. Viinin väri näyttäisi melko kalvakalle. Valo paistaa läpi.

Suussa viini on keskitäyteläinen ja maku kiertää poskia myöden kuin voimakkaampikin keitos. Kokonaiskuva on pehmeä ja pyöreä. Jälkimakua ei kyllä ole nimeksikään. Hento tammisuus häviää samalla kun tuote lurahtaa kurkkuun. Melko jännä yhdistelmä. Suht tuhti entree ja ohut jälkivaikutelma?! Sitä jää kuin vaistomaisesti tuijottamaan lasia ja kysyy että mitä tapahtui?

Maku ei hapetuksesta huolimatta aiheuta riemunkiljahduksia. Ok, onhan tässä vähän pehmeää marjaa johon hapokkuus tuo kivasti kulmaa mutta kyllä kokonaisuus on kovin hajanainen ja suppea. Hennot tanniinit hyppelevät lyhyessä jälkimaussa mutta nekin ovat kovin katkeroituneen oloisia. Katajainen viini katajaiselle ankkakansalle?

Alkossa

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi