Guigal Côtes du Rhône

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Vuosikerta 2012

Tumman marjaisa edelleen. Luumua. Hiukan kehittynyt. Samettinen ja täyteläinen. Tammisuuttakin löytyy. Basic ok alueen viini.


Vuosikerta 2011

Kirsikkainen ja karhunvadelmainen. Hiukan kynsilakanpoistoainetta. Sileän hapokas viini. Melko hedelmäinen ja kypsän aromikas. Pehmeät tanniinit. Arkikottarainen.


Vuosikerta 2007

Viini tarjoaa muhevan marjaisen aromin, tiiviin ja hiukan kehittyneen. Kirsikkaa ja pientä pikanttia pippuria. Kaikki tämä kiedottu pahteiseen seetripuupakettiin.

Viini valtaa suun leveästi ja lämpimästi. Punainen hapokkuus ja pippuri nostavat maton ilmaan ja siitä lähtee pitkä liuku muhkeaan ja kypsään tammeen.

Vaadimme jo ruokaa! Sisäpaistista ohueksi mukiloitu, oliiviöljyssä, valkosipulissa ja balsamicossa uinut liha tulee pöytään sihisevänä ja mediumina. Kyytipoikana peruna-oliivimurskaa ja Mizunaa sinappi-vinegretessä. Ruoka on jumalainen. Annoskokonaisuus täydellinen. Ja sitten on vielä viini joka on kuin luotu tähän annokseen?

Täyteläinen viini kyydittää pihviä lämpimällä ja puisevalla otteellaan. Sinappi löytää kaverin pippurista ja kermaisen perunalisukkeen viinin hapokkuus leikkaa nätisti juuri sopivaksi perustaksi täydelliselle harmonialle. Pihvin mukana pannulta tulleet hiukan käristyneet valkosipulit ovat aromeiltaan juuri ne, jotka voi löytää viinin paahteisuudesta. Tämä valssi voisi jatkua tuhat vuotta.

Alkossa

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi