Selataan: Yli 90 min

Riesling-sillit
0

Keskikesän herkkumme silli saa uuden säväyksen jalosta rieslingistä. Annospaloiksi tehtynä, sillit sopivat vaikkapa juhlien vetonaulaksi.

Creme brulee
1

Creme brulee on niitä klassisia jälkiruokia, jonka resepti kannattaa opetella ulkoa. Vain mielikuvitus on tämän jälkeen rajana creme bruleen maustamisen ja varioimisen osalta.

Nopea sriracha-kastike
0

Alkuperäinen sriracha-kastike tehdään käyttämällä, mutta samanlaisen maun syvyyden saa oheisilla aineksilla. Miten vaan teetkin, tämä “aasian ketsuppi” sopii melkein jokaiseen ruokaan.

Waldorfin salaatti
0

Waldorfin salaatti on varmasti yksi eniten versioiduista ruokaresepteistä maailmassa. Tässä mennään lähelle alkuperäistä Waldorf-hotellin tekemää ruokaa.

Butter chicken - voikana
3

Butter Chicken, voikana tai hindiksi Murg Makhani on tomaatilla ja kermalla muhevaksi hauduteltu kana-curry, joka lempeän luonteensa vuoksi sopii chilikammoisillekin.

Lammaspata
0

Pitkään muhinut lammaspata on uskomattoman herkullinen hyvän leivän ja viinin kera. Ja niin kuin kaikki lihapadat, tämä vain paranee lämmitettäessä uudelleen.

Naudan sisäfile aasialaisittain
0

Naudan sisäfile ei ole ihan ilmaista, joten sen valmistus kannattaa tehdä huolella. Tässä on herkullinen ohje näyttävään aasialaistyyliseen annokseen, joka käy juhlaruoasta sellaisenaan.

Pannupizza
0

Mehevä ja rapeapohjainen pannupizza onnistuu näppärästi myös kotona. Täytteissä saa käyttää mielikuvitusta, tässä perinteinen “pizza americana”.

Mojito-juustokakku
0

Mintun ja limen aromien sävyttämä mojito-juustokakku on erinomaisen raikas päätös aterialle. Tässä jälkkäriä on kevennetty vaihtamalla osa juustosta rahkaan.

Kassleria aasialaisittain
0

Tämä gourmee-elämys onnistuu kotikokiltakin vaivattomasti. Kassleria aasialaisittain muhii uunissa pitkään mutta on muuten vaivaton tehdä. Lihan kruunaa liemestä kasaan keitetty kastike.

Pataleipä
4

Pataleipä eli “No-Knead Bread” on kuin Pariisilaisesta leipomosta konsanaan. Rapea kuori ja pehmeä sisus. Tämä herkullinen leipä on myös äärimmäisen helppo tehdä.

4

jauheliha-perunalaatikko ei ehkä ole maailman näyttävin ruoka, mutta hyvälle maistuu kun malttaa paistaa kunnolla, jolloin ruoka saa rapean pinnan.

Kauralastut
0

Taas käy ajatus mummolaan. Rapsakat kauralastut ovat kahvipöydän maukas herkku. Tee paljon kerralla – kauralastut säilyvät hyvin.

0

Iloisen värinen ja aina niin maistuva porkkanakakku syntyy nopeasti tällä helpolla reseptillä. Toimii hyvin myös gluteiinittomana versiona.

Marokkolainen kasvismureke
3

Marokkolainen kasvismureke on sen verran tuhti, ettei metsuriakaan haittaa lihan puuttuminen. Oikeilla lisukkeilla tämä on suorastaan juhla-ateria.

Britakakku
1

Britakakku on valloittavan herkullinen ja melko vaivaton tehdä. Raikkautensa ansiosta se sopii erinomaisesti vaikka grillijuhlien jälkiruoaksi.

rosvopaisti
1

Kukkaruukku eli muuripata helpottaa rosvopaisti -projektia melkoisesti. Silti se on sama aito maassa hiljalleen kypsynyt ruoka, joka käy vaikka sukujuhliin.

Marinoitu entrecote
0

Naudan entrecote on rasvaisuutensa vuoksi hyvä grillattava. Koska se ei kuivu helposti sen voi kypsentää myös kypsäksi. “Välikyljys” myös imee kiitettävästi marinadin makua itseensä.

Hunajainen juustokakku
3

Hunajan ja tuoreiden marjojen makuyhdistelmä on vertaansa vailla. Tämä kreikkalaistyylinen juustokakku paistetaan uunissa, joten liivatetta ei tarvita.

Kreikkalainen perunasalaatti
0

Tsatsikilla maustettu kreikkalainen perunasalaatti on maukas ja raikas lisuke noutopöytään. Sopii myös hyvin mausteisemman grilliruoan kanssa, helpottamaan chilin sekä pippurin poltetta.

Kasslerpaisti ja bourbon-BBQ -kastike
0

Kasslerpaisti on helppo grillattava. Se sisältää niin paljon rasvaa, että liha ei hevillä kuivu. Kasslerpaistin seuraksi tehdään kunnon jenkkityylin BBQ-kastike viskistä ja hickorysta.

Possun sisäfilee appelsiini-chilimarinadissa
0

Possun sisäfilee on kiitollinen marinoitava, koska se imee makuja itseensä tosi hyvin. Tässä possun sisäfilee marinoidaan raikkaalla appelsiinilla, otetaan chilistä hieman kärkeä ja grillataan nopeasti mehukkaaksi.

Vorschmack
0

Vorschmack saa herkullisen makunsa hyvästä lihasta ja anjoviksen suolasta, jotka tuntien haudutuksella sulautuvat täydelliseksi harmoniaksi.

Pitkään haudutettu kassler
10

Possunniska eli kassler on suussasulavan mureaa kun sen hauduttaa pitkään ja matalalla lämmöllä. Paistoliemestä syntyy sivutuotteena erinomainen kastike.

Paahtovanukas
0

Paahtovanukas eli Crème caramel on klassinen ranskalainen jälkiruoka. Tässä ravintola Carelian versio herkusta.

Paistettu maito eli Leche Frita
0

Yön yli hyytynyttä maitovanukasta (Leche Frita) voi paistaa kuin pihviä. Leivityksellä paistettu maito saa rapean pinnan. Hedelmäkompottia kylkeen ja ai kun maistuu.