Selataan: Yli 90 min

Valkoinen pizza
0

Valkoinen pizza eli pizza bianco tarkoittaa pizzaa ilman tomaattikastiketta. Ehkä kuuluisin tämän tyyliin edustajista on sipulipizza, jossa yhdistyy sipulin makeus sekä pekonin suolaisuus.

Ranskalainen papupata - cassoulet
0

Ranskalainen papupata “cassoulet” on alunperin maalaisruokaa, jonka tekeminen kesti koko päivän ja jonka raaka-aineita meidän perusmarketissa ei ole saatavilla. Tässä yksinkertaistettu resepti – mausta tinkimättä.

Punajuuripossu
0

Hiljaa hautunut punajuuripossu on mahtavaa maalaisruokaa edullisesta possunniskasta eli kasslerista. Tämä on myös niitä ruokia, joita viini rakastaa.

Tomaattipiirakka
0

Kesän parhaasta sadosta tehty tomaattipiirakka on hiukan työläs, mutta palkitsee vaivan. Reseptistä tulee pellillinen, joka riittää isommallekin porukalle.

Bulgogi
0

Korean kansallisruoka bulgogi on erittäin maistuva liharuoka. Salaisuus piilee hedelmäisen makeassa marinadissa. Tarjoa ruoka nuudelien ja hedelmäisen täyteläisen punaviinin kera.

Kaalipyörykät
0

Kaalipyörykät ovat kaalilaatikon rapeampi muoto. Keittoliemestä tehtävä kermakastike räjäyttää pankin. Tästä ei paljoa kasvisruoka voi paremmaksi muuttua.

Kakori kebab
0

Kakori kebabit ovat intialaisia, mausteisia jauhelihavartaita, jotka sopivat loistavasti myös grillijuhliin. Puolikuiva tai jopa puolimakea valkoviini on paras valinta mausteiselle ruoalle, oli se sitten lihaa tai kalaa. Punaviini kärähtää 99% varmasti chilin kanssa kitalakeen.

Rendang-curry
0

Indonesiasta kotoisin oleva rendang vie jalat alta. Pitkään, erittäin laajassa maustekirjossa ja kookoksessa haudutettu lihacurry on käsittämättömän hyvän makuinen.

Joulusilakat
0

Joulusilakat ovat maukas yhdistelmä jouluisia mausteista, suolaisuutta ja makeutta. Niin hyvää, että maistuu muulloinkin kuin jouluna.

Maalaisterriini
0

Herkullinen ranskalainen maalaisterriini maistuu maksakammoisillekin. Kuivatut hedelmät antavat mukavan makean säväyksen tähän klassiseen ruokaan.

Possuraguu
0

Hiljaa kypsynyt possuraguu on loistava esimerkki siitä, mitä hyvin edullisesta kasslerista saa aikaan.

Palapaisti
0

Kunnolla haudutettu palapaisti on mahtava herkku. Tarjoa se keitettyjen perunoiden tai perunamuusin sekä herneiden kanssa.

Sinappisilli
0

Uudet potut ja sinappisilli – voiko mikään maistua kesällä paremmalle? Dijon-sinapilla saat tähän ruokaan hienostuneen sävyn.

Italialainen ragú
0

Naudanlihasta tehty italialainen ragú hautuu pitkään tomaatissa ja valkosipulissa. Makunautinto lähentelee taivasta. Voit tarjota sen spagetin tai pappardellen kanssa. Ja lasiin hyvää chiantia.

Marinoidut munakoisot
0

Marinoidut munakoisot ovat makumatka välimeren keittiöön. Erityisesti Kreikan suunnalla munakoiso on suosittu raaka-aine, eikä suotta.

Seitan pitaleivät
0

Seitan on vehnägluteiinivalmiste, johon saadaan yllättävän lihamainen koostumus. Maukkaan pitaleivän sisällä eroa oikeaan lihaan on vaikea huomata.

Tandoorikana
0

Tandoorikana on noussut Intian ruokakulttuurin symboliksi ympäri maailman. Onneksi tandooriuunia ei välttämättä tarvita, vaan ruoka onnistuu kuumassa kotiuunissakin.

Capperin pizzapohja
0

Ravintola Capperin pizzapohja on ainutlaatuinen. Kuitupitoisuutensa vuoksi se ei aiheuta turvotusta ja kerrankin pizzan syönnin jälkeen olo tuntuu hyvälle.

Sunnuntaipaisti - Sunday Roast
0

Sunnuntaipaisti eli Sunday Roast on yksi englannin kansallisruoista. Kuten kovin usein, tässäkin reseptissä kastike on se joka homman lopulta ratkaisee. Panosta sen onnistumiseen yhtä paljon kuin lihan mehevyyteen.

Kasvislasagne
0

Kasvislasagne, joka näyttää ja maistuu kuin oikea – onko se mahdollista? Kyllä on. Jauheliha korvataan soijarouheella, joka ajaa asiansa käsittämättömän hyvin. Muutenkin lasagnen taika on maustamisessa, eikä lihassa.

Pizzapohja - napolilainen
0

Napolilainen pizzapohja on runsas ja pullava. Tällä reseptillä se onnistuu niin hyvin kuin kotiuunissa on mahdollista. Huomaa, että pizzataikinaa tulee nostattaa jääkaapissa vuorokausi. Odotus palkitaan.

Graavilohi
0

Graavilohi on upea herkku sellaisenaan juhlapöydässä. Siitä saa myös alkupalaleiville erinomaista täytettä.

Silakkalaatikko
0

Silakkalaatikko on niitä ruokia, jotka vain paranevat seuraavana päivinä pannulla lämmittäessä, joten tee kunnon potti kerralla. Aivan mahdottoman hyvää ja edullista arkiruokaa.

Suklaamousse
0

Suklaamousse kannattaa tehdä kahdesta eri suklaasta; tummasta sekä maitosuklaasta. Pelkästä tummasta suklaasta tehty mousse kun maistuu melko tummalle.

Karkkipossu (arkiversio)
0

Farang -ravintolan karkkipossu oli aikanaan sensaatio. Ravintolaversion tekeminen vaan ottaa monta päivää, joten me teimme siitä parissa tunnissa tehtävän arkiversion, joka on lähes yhtä hyvää!

Juustoperunat
0

Vastustamattomat juustoperunat saavat täyteläisen makunsa mozzarellasta, joka tuo rakennetta sekä emmentalista, joka tuo ruokaan syvyyttä.

Toscakakku
0

Toscakakku on herkullinen juhlapöydässä tai ihan vaan arkipäivän kiireessä, kello viiden teen kanssa. Tämä säilyy jääkaapissa hyvänä muutaman päivän.

Possupaisti
0

Mehukas possupaisti vaatii matalan kypsennyslämpötilan. Ulkofileestä tulee hienosyisempi, mutta kasslerista maukkaampi. Kumman tahansa lihan valitset, upealla tomaattikastikeella höystettynä tämä on mahtava ruoka – vaikka sunnuntailounaalle.

1 2 3 7