Selataan: 60 min

0

Nakkikeitto on arkiruokaa parhaimmillaan. Tässä reseptiä on tuunattu maistuvammaksi tomaatilla ja sokerilla, jotka tuovat keittoon upean herkullisen säväyksen.

Lohikeitto
0

Lohikeitto on hienoimmillaan hyvin yksinkertaisena, mutta kermaa ja voita ei saa unohtaa. Hyvän lohikeiton salaisuus piilee myös kalaliemessä – itse keitetty on tietysti paras.

Pastitsio
0

Pastitsio on kreikkalaisten versio makaronilaatikosta. Todella herkullinen ja mehukas ruoka tämä onkin.

Makaronilaatikko
0

Makaronilaatikko on Suomen kansallisruoka. Ruoka tehdään monella eri tyylillä; tässä makaronit esikeitetään kolmeen eri kypsyyteen, jolloin ruokaan saadaan mukavaa suutuntumaa.

Savulohisalaatti
1

Savulohisalaatti on näyttävä ja täyttävä ruoka. Voit tehdä sen kahdella tapaa; tyylikkäästi tai mukavasti.

0

Putkimiehen lounas Intialaiseen tapaan. Monimutkainen tehdä aluksi, mutta harjoitus tekee mestarin.

Salsakastike
0

Meksikon keittiöstä kajahtaa mukavan maukas salsakastike, joka on omiaan paitsi nachojen dipiksi, myös grillipöydässä.

0

Chili con carne – kuten nimikin sanoo, niin siinä on chiliä lihalla eikä lihaa chillillä. Saa käyttää luovuutta maustamisen kanssa. Punaisilla jalapenoillakin tulee kuitenkin riittävän hyvää.

Tofuriisi
0

Kepeästi mutta täyttävästi kasvisosastolla. Kaali tuo tähän reseptiin mukavaa ruokaisuutta.

0

Tuoreet puolukat, miksei pakastetutkin, muuntuvat klassiseksi suomalaiseksi vispipuuroksi käden käänteessä.

Baijerilainen kesäkeitto
0

Baijerissa osataan tehdä kesäkeitto ilman turhia kalorihysterioita. Ja kuten kuvaan kuuluu, tämä ruoka haudutetaan vehnäoluessa, jota täytyy varata sen verran että riittää myös lasiin.

Kanavartaat ja Satay-kastike
1

Nämä grillivartaan voit tehdä kanasta tai possusta, jopa kalasta. Satay-kastike on melko tulisesti maustettu pähkinä-kookosdippi, joka on mahdottoman hyvää.

0

Seesamiperunat ovat herkullinen lisuke itäisen välimeren keittiöstä. Mausta reippaasti ja nauti seesamin pähkinäisestä mausta erilaisten liharuokien kanssa.

Espanjalainen perunamunakas
1

Perinteinen espanjalainen perunamunakas eli “tortilla de patatas” sopii sellaisenaan syötäväksi, osaksi tapas -pöytää tai aamiaiseksi. Keikautettuna tai ei, aina yhtä hyvää.

Devils burger
0

Ehkä maailman paras hampurilainen? Tulinen ja makea hillo kohtaa suolaisen ja kermaisen Aurajuuston – huhhuh!

Burritot
1

Akustinen raikaa ja sombrero pyörii!! Burritot ovat erinomaista pikaruokaa latinolasta. Tässä uunissa tehty versio.

Falafel
0

Falafel on täyttävä ja maukas kasvispyörykkä lähi-idästä. Reseptejä riittää jos jonkinlaista, mutta tässä niistä yksi, jossa pähkinäistä makua korostetaan tahinilla.

Normandialainen siideribroileri
2

Siideribroileri on happaman omenan ja kermaisuuden tyylikäs liitto. Ranskalaista bistroruokaa parhaimmillaan. Muista valita aitoa omenasiideriä kaupan hyllyltä.

Broileria toscana
3

Broileriherkku, joka tulee näppärästi pannulla. Valkoisia jättipapuja voi olla hankala löytää mutta pienetkin käyvät.

0

Kaalikeitto ei välttämättä ole järin kovassa huudossa – ainakaan lasten lautasella. Tee ruoka siis Provencen tyyliin maustettuna ja johan alkaa maistua!

Espanjalaiset lihapullat
0

Espanjalaiset lihapullat tarjoillaan voimakkaassa valkoviini-vihanneskastikkeessa. Raaka-aineena voi käyttää perinteisen sika-naudan lisäksi myös broilerin jauhelihaa.

Crepes suzette
0

Oh, la la! Ne fiinimmät appelsiiniohukaiset. Onhan ne vähän monimutkaisempi tehdä, mutta on makukin toista maata.

1 6 7 8 9