Selataan: 60 min

Tortillakakku
0

Tortillakakku on näppärä pyöräyttää valmiista tortilloista ja täytteistä, joiden kanssa voi käyttää mielikuvistusta. Tämä ruoka maistuu niin arkena, kuin juhlien jälkeenkin.

Paratha-leipä
0

Paratha on intialainen leipä, jota syödään usein aamiaisella. Tässä reseptissä paratha täytetään mausteilla ja juustolla. Sen voi myös raakapakastaa ja ottaa vaivattomasti pannulle, kun tarvitaan.

Uunimunakas
0

Uunimunakas on tuhti eväs, jonka voi ottaa mukaan vaikka retkelle. Se nimittäin maistuu erinomaiselle myös kylmänä. Täytteiden kanssa saa käyttää mielikuvitusta.

Flap meat
0

Flap meat tai flap steak on mehukkaampi leikkaus Flank steakin yläpuolelta. Rasvaisuutensa ansiosta se on erittäin kiitollinen, kunnon liekillä grillattava herkkupala lihansyöjille.

Paprikapiirakka
0

Satokauden makeimmista paprikoista kannattaa tehdä herkullinen paprikapiirakka. Se on simppeli, mutta täyttävä kasvisruoka, jonka kylkeen sopii raikas vihersalaatti.

Kreikkalainen juustosalaatti
0

Tämä juustosalaatti saa herkullisen happamuuden jogurtista ja sitruunasta. Erinomainen lounas kesähelteillä ja muutenkin, osana isompaa välimerellistä kattausta.

Savulohikeitto
0

Savulohikeitto saa herkullisen makunsa klassisesta makean ja suolaisen yhdistelmästä. Makeaksi kuullotettu purjo ja suolainen kylmäsavulohi. Tämä on arjen aatelia. Lasi hyvää valkoviiniä kylkeen.

Havaijinleike
0

Juuri kun luulit että havaijinleike upposi huoltamohistorian hämärään, se palaa lautasellesi komeampana kuin koskaan! Chilimajoneesi kuuluu 2000-luvun kumppaniksi, kuin myös bataattiranskalaiset.

Kanankoivet uunissa
0

Edulliset kanankoivet tulevat näppärästi uunissa. Reippaalla maustamisella ja kunnon paahtamisella niistä saa loistavaa arkiruokaa.

Paistettu ankanrinta
0

Paistettu ankanrinta tekee vaikutuksen päivällisseuraan. Ankan rintafileen paistaminen on hyvin yksinkertainen, mutta kurinalainen prosessi. Tällä reseptillä onnistut siinä varmasti.

Nikkarin vuoka
0

Nikkarin vuoka syntyy erittäin näppärästi eilen ylijääneistä perunoista. Se kypsyy sillä aikaa kun istut saunassa ja sen jälkeen rehti suomalainen makunautinto on valmis!

Puolukkapiirakka
2

Murupohjaan tehty puolukkapiirakka maistuu mainiolle, käytitpä siihen tuoretta tai pakastettua puolukkaa.

Täytetty kukkakaali
0

Täytetty kukkakaali on helppo ja nopea tehdä. Sellaisenaan erinomainen kasvisateria, tai lisukkeena isommassa kokonaisuudessa.

Broileriperhonen
0

Broileriperhonen on leikkaustapa, jolla broilerin fileestä saadaan hyvin ohut ja näyttävän näköinen. Se marinoituu nopeasti ja on kiitollinen paistettava.

Äyriäisrisotto
0

Äyriäisrisotto on todellinen juhlaruoka merenelävien ystäville. Onneksi isoimmista marketeistamme löytyy jo sinisimpukoita tuoreena ja muita äyriäisiä vähintään pakasteina – jopa irtotavarana. Tähän oikein valittu viini kylkeen ja moni ravintola kalpenee.

Juuresmuusi
0

Syksyn tuoreesta sadosta tehty juuresmuusi käy melkein minkä tahansa liharuoan kumppaniksi. Menee myös kylmänä sellaisenaan voileivän päällä.

Lyonin kana
0

Lyonin kana on ranskalaisen bistroruoan kulmakivi. Myös etikkakanaksi kutsuttu ruoka on erittäin herkullinen ja mehukas, kun sen tekee luullisesta broilerista.

Kikhernecurry
0

Pohjoisen Intian kikhernecurry “Punjabi chole” on erittäin arvostettu ruoka ja sen variaatioita löytyy ympäri niemimaan. Reseptiin tarvittava chole masala-mausteseos kannattaa sekoittaa ja jauhaa itse. Mausteseos on myös hyvä lahjaidea.

Kesäperunasalaatti
0

Kesäperunasalaatti on kepeän maukas ja ruokaisa salaatti, jossa kesän tuoreet raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa.

Riisikoftat
0

Riisikoftat edustavat ns. hävikkiruokaa. Niihin on hyvä käyttää eiliseltä ylijääneet riisit. Maukas kastike sinetöi makuelämyksen.

Malai kofta
1

Malai kofta on intialaisten ravintoloiden ylpeys. Kotijuustosta ja perunasta pyöräytetyt pallot friteerataan ja tarjotaan upean maukkaassa kastikkeessa. Tästä ei kasvisruoka paljoa parane.

Helppo arkileipä
0

Arkileipä on nopea ja helppo pyöräyttää. Se paistuu kuumassa uunissa rapeaksi pinnalta ja ilmavaksi sisältä. Jauhojen kanssa saa käyttää mielikuvitusta.

Punajuurikeitto
0

Soseutettu punajuurikeitto on kuin samettia suussa. Punajuuren luontainen makeus kaipaa omenaviinietikkaa tasapainoksi, ja upea makuelämys on valmis.

Kasvissosekeitto
0

Hyvin maustettu ja kuohkeutettu kasvissosekeitto käy hienosti juhla-aterian avauskeitoksi, etenkin jos siihen lisätään kylmäsavulohta päälle.

Makrillimousse
0

Makrillimousse patongin päällä on vedet kielelle herauttava alkupala. Savustettua makrillia saa yleensä kalatiskistä. Jos ei löydy sieltä, niin kannattaa katsoa säilykkeet.

Parsapiirakka
0

Parsapiirakka saa hienostuneen sienen maun kantarellituorejuustosta. On suorastaan sääli, jos tämän piirakan kanssa ei tarjota lasillista hyvää Riesling-viiniä.

Tonnikalalaatikko
0

Tonnikalalaatikko vaatii tunnin uunissa, mutta valmistelut ovat yksinkertaiset. Käytä vain vastuullisesti pyydettyä tonnikalaa – ei se niin paljon kalliimpaa ole.

1 2 3 9