Tervetuloa meille – astu sisään Winecellarsiin!

0

Oy Winecellars Ab on vuonna 1989 perustettu viihtyisä viinikellaritila, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kalevankatu 9:ssä aivan Helsingin keskustassa. Viihtyisät juhla- ja kokoustilamme muodostuvat salista, kabinetista ja keittiöstä.

www.winecellars.fi

Juhlatilamme ovat vuokrattavissa yksityisiä tilaisuuksia varten. Muuntautumiskykyisissä tiloissamme voi järjestää hauskoja juhlia, asiakastilaisuuksia, koulutustilaisuuksia, viininmaistajaisia, neuvotteluja, syntymäpäiväjuhlia, hääjuhlia, valmistujaisia, teatteriesityksiä – aivan mitä vain.

Me annamme tilat käyttöösi vuorokauden ajaksi, alkaen klo 12.00. Sinä määräät tilaisuutesi ajan ja tahdin. Halutessasi voit tuoda juotavat mukanasi ja itse valmistaa ruoan. Voit toki myös tilata tarjoiltavat haluamasi pitopalvelun kautta. Valinta on sinun!

Juhlatilamme jakaantuvat saliin, kabinettiin ja keittiöön. Tilat on mitoitettu 50 hengelle ja voit varata joko koko kellarin tai vaihtoehtoisesti erikseen joko vain salin tai kabinetin, johon mahtuu 12 henkeä. Vuokraamalla koko kellarin juhlatilat ovat yksistään sinun ja vieraittesi käytössä, ja keittiöhenkilökunta saa enemmän työtilaa. Jos taas haluat istua iltaa pienemmällä joukolla, voit varata vain kabinetin tai salin. Toimiva keittiömme ja astiasto ovat kummassakin tapauksessa käytettävissäsi.

Aloita tarkistamalla varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä!

P.S. Tiedustele myös tasting-paketteja

Haluatko liittyä osakkaaksi?

Oletko kiinnostunut viiniharrastuksesta tai gastronomiasta? Tarvitsetko lisätilaa viininsäilytystä varten? Liity samanhenkisten joukkoon!

Vuonna 1989 perustetun Winecellars Oy:n omistaa 178 osakkeenomistajaa. Osake oikeuttaa:

  • Viinikaappiin, johon mahtuu n. 100 pulloa. Viinikaapit ovat temperoidussa tilassa.
  • Vapaaseen pääsyyn viinikellaritiloihin – yhteisten tilojen ollessa varattuna yksityistilaisuutta varten kellariin pääsee toista kautta.
  • Yhteisten tilojen käyttöön, mikäli ne eivät ole varattuja (tarkista varaustilanne)
  • Viinilehden vuosikertaan.

Osakkailla on luonnollisesti myös oikeus vuokrata yhteisiä tiloja käyttöönsä edullisemmin kuin ulkopuolisilla, esimerkiksi juhlia varten. Vuokrahinnat vaihtelevat viikonpäivästä ja vuodenajasta riippuen.

Kevät- ja syyskausien aikana järjestetään lisäksi kuukausittain viini- ja ruoka-aiheinen klubi-ilta.

Tule tutustumaan tiloihimme!
Ota yhteyttä!

Ystävällisin terveisin
Winecellars Oy
Monika Halén
09-241 1410

www.winecellars.fi

 

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi