Vuohenjuustopiirakka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Valloittava vuohenjuustopiirakka syntyy näppärästi. Tuhdin juuston raikastaa sitruuna ja mehukkuutta tuo tomaatti. Panosta laadukkaaseen juustoon.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 200g vuohenjuustoa
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 tl rakuunaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä piirakan päälle
  • suolainen piirakkapohja
  • tuoretta sitruunamelissaa koristeeksi

Vinkki: Vuohenjuustopiirakka sopii myös alkupalaksi juhliin. Tuplaa satsi ja tee pellillinen. Leikkaa pieniksi annospaloiksi.

Jos teet piirakkapohjan itse, aloita siitä.

Sekoita 2 rkl kermaa ja maissitärkkelys imeytymään. Leikkaa vuohenjuusto kolikoiksi. Halkaise kirsikkatomaatit.

Sekoita loput ainekset keskenään ja suurusta tärkkelyskermalla.

Kauli piirakkapohja vuokaan ja kaada täyte sisään. Painele vuohenjuustot ja tomaatit täytteen pinnalle. Lorauta reippaasti oliiviöljyä piirakan päälle.

Paista vuohenjuustopiirakka 160C uunissa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä uunin jälkeen ja koristele sitruunamelissan lehdillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi