Vitello tonnato

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arviota)
Loading...

Klassinen alkuruoka Italiasta, jossa yhdistellään lihaa ja kalaa. Vitello tonnato säväyttää heti illallisen alkuun. Piste kokin hattuun on varma.

Ainekset neljälle

200g vasikanleikettä (tai kalkkuna)

Kastike

  • 1 tlk tonnikalaa
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl neitsytyoliiviöljyä
  • 1 dl majoneesia (ei kevyt)
  • 1 nippu basilikaa koristeeksi
  • suolat pippurit

Valuta tonnikala kuivaksi.Laita tehosekoittimeen.

Lisää myös muut kastikeainekset koneeseen ja pyöritä tasaiseksi. Varo ettei tule liian löysää.

Kasaa annokset nätisti lautaselle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi