Vispipuuro

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Tuoreet puolukat, miksei pakastetutkin, muuntuvat klassiseksi suomalaiseksi vispipuuroksi käden käänteessä.

Ainekset neljälle

  • 9 dl vettä
  • 4 dl puolukoita
  • 2 dl mannasuurimoita
  • 0,5 – 1 dl sokeria (maun mukaan)
  • suolaa

Kiehuta vettä ja marjoja 20 minuuttia. Mausta sokerilla ja ripauksella suolaa.

Lisää kiehuvaan liemeen suurimot. Pienennä lämpöä ja pyörittele silloin tällöin. Hauduta vartti.

Nosta liedeltä ja kun vispipuuro on jäähtynyt, vatkaa sauvasekottimella todella hienoksi.

Tarjoa vispipuuro täysmaidon ja sokerin kera.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi