Viherpippurikastike

1
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (29 arviota)
Loading...

Viherpippurikastike on kermainen kyytipoika jauheliharuuille. Dijon ja salvia antavat sille hienostuneen sävyn.

Ainekset (n.2dl)

  • 1 sipuli
  • 1 rkl voita
  • 2 dl kasvislientä (esim. fondista)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 20 kpl kokonaisia viherpippureita
  • 1 tl maizenaa
  • suolaa ja pippuria

VINKKI: Salvia antaa myös kivaa aromia viherpippurikastikkeeseen

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota voin ja viiden pippurin kanssa kattilassa. Älä ruskista.

Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä 10 min.

Siivilöi kastike. Lisää kerma kattilaan ja kiehauta.

Lisää kastikkeeseen loput viherpippurit ja sinappi. Kiehuttele kasaan rauhassa. Maistele. Suurusta maizenalla jos tarvetta.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

1 kommentti

  1. Tänään kokeiltiin t-luupihvin kaveriksi ja täysi kymppi ! Tätä laitetaan toistekkin. Iso kiitos

Kommentoi