Viherpippurikastike on kermainen kyytipoika jauheliharuuille. Dijon ja salvia antavat sille hienostuneen sävyn.
Ainekset (n.2dl)
- 1 sipuli
- 1 rkl voita
- 2 dl kasvislientä (esim. fondista)
- 2 dl kuohukermaa
- 1 rkl dijon-sinappia
- 20 kpl kokonaisia viherpippureita
- 1 tl maizenaa
- suolaa ja pippuria
VINKKI: Salvia antaa myös kivaa aromia viherpippurikastikkeeseen
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota voin ja viiden pippurin kanssa kattilassa. Älä ruskista.
Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä 10 min.
Siivilöi kastike. Lisää kerma kattilaan ja kiehauta.
Lisää kastikkeeseen loput viherpippurit ja sinappi. Kiehuttele kasaan rauhassa. Maistele. Suurusta maizenalla jos tarvetta.
1 kommentti
Tänään kokeiltiin t-luupihvin kaveriksi ja täysi kymppi ! Tätä laitetaan toistekkin. Iso kiitos