Vermisellisalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Itämainen vermisellisalaatti on upean raikas ja monikäyttöinen. Se on näppärä ottaa mukaan myös piknikille.

Ainekset kahdelle

  • 50g ohutta riisinuudelia
  • 5 oksaa varsiselleriä
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa

Vinkki: Vermisellisalaattiin voi lisätä chiliä lisäpotkuksi.

Kiehauta liemiainekset pienessä kattilassa ja riisinuudeleita muutama minuutti niin, että ne ehtivät pehmentyä.

Huuhtele ja leikkaa sillä aikaa varsiselleri hyvin ohueksi.

Jäähdytä liemi ja nuudelit. Lisää varsisellerit ja sekoita hyvin. Anna tekeytyä vähintään tunnin verran viileässä. Kaada ylimääräiset liemet pois (voit ottaa ne myös talteen ja käyttää myöhemmin ruoanlaitossa).

Tarjoa vermisellisalaatti kevyenä alkupalana tai isomman aterian osana.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi