Varsisellerit sinihomejuustokremellä

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (29 arviota)
Loading...

Varsisellerin ainutlaatuisen raikas aromi käy hyvin yksiin sinihomejuuston kanssa. Näiden liitosta syntyy nopea ja raikkaan kesäinen alkuruoka.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kahdeksalle

  • 8 sellerin vartta
  • 1 prk ranskankermaa
  • 150g sinihomejuustoa (Gorgonzola tai Roquefort)
  • 1 koura tuoreita yrttejä

Sekoita ranskankerma ja sinihomejuusto sekaisin tasaiseksi kremeksi. Lusikoi se pakastepussiin.
Valikoi mielellään sisempiä sellerin varsia. Leikkaa latvat ja puiseva kanta pois. Voit myös leikata varsisellerin pohjaa tasaiseksi, jolloin se pysyy paremmin paikallaan.

Asettele varsisellerit tarjoiluastiaan urapuoli ylöspäin. Leikkaa pakastepussista kulma pois ja pursota sinihomejuustokremeä varsisellerin uraan.

Revi tuoreita yrttejä ja ripottele ne varsisellereiden päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi