Maustetut udon-nuudelit

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arviota)
Loading...

Udon-nuudelit imevät itseensä upeasti makuja ja ne paksuuntuvat uskomattoman paljon keitettäessä. Maustamisen ja täytteiden kanssa saa käyttää mielikuvitusta.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 200g udon-nuudeleita kuivana (Aasia-kaupoista löytyy)
  • ruokaöljyä
  • vihanneksia maun mukaan (porkkanaa, sipulia, purjoa, sieniä etc.)

Kastike

  • 2 rkl soijaa
  • 4 rkl dashi-lientä
  • 2 rkl ponzu-kastiketta
  • 1 rkl ruskeaa sokeria

Keitä udon-nuudelit silputtujen vihanneksien kanssa napakaksi ja kaada ylimääräinen vesi pois. Sekoita hiukan ruokaöljyä etteivät nuudelit takerru klöntiksi.

Nuudeleiden kiehuessa, sekoita kastikeainekset odottelemaan.

Sekoita kastike ja udon-nuudelit (jätä hiukan pöydässä tarjottavaksi). Anna hetki maustua kannen alla ja tarjoa “Yaki-udon” heti lämpimänä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi