Tryffelispagetti on italialaisen keittiön bravuureja. Tryffelit eivät ole maailman halvimpia sieniä, mutta niiden ainutlaatuinen maku jää lähtemättömästi mieleen. Jos haluat säästää, niin tryffeliöljy käy mausteeksi hätätapauksessa.
Ainekset neljälle
- 400g spagettia
- 1 säilötty tryffeli tai 2 rkl tryffeliöljyä
- parmesaania
- lehtipersiljaa
- 3 rkl voita
- suolaa
Keitä spagetti kypsäksi mutta napakaksi.
Siivuta tryffeli ohueksi ja paista nopeasti reilussa voissa isolla pannulla.
Vuole myös parmesaani lastuiksi ja silppua persiljaa.
Pyöräytä valutettu spagetti pannulle ja sekoita tryffelivoin kanssa.
Kasaa tryffelispagetti lautaseille ja koristele parmesaanilla sekä persiljalla.