Tonnikalamunakas

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Herkullinen tonnikalamunakas saa lisälämpöä pienestä tujauksesta chiliä, jota puolestaan taittaa sipulin ja ketsupin makeus. Mahtavan maistuva ja nopea ruoka arkeen.

Ainekset kahdelle

  • 3 kananmunaa
  • 1 prk tonnikalaa öljyssä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl ketsuppia
  • 1 ripaus chiliä (vapaavalintaisesta purkista maun mukaan)

Kuori ja pilko sipuli hyvin pieneksi kuutioksi. Kaada paistinpannulle tonnikalapurkista öljyä ja sipulit perään. Kuullota hissukseen kullanruskeiksi.

Sekoita sillä aikaa kananmunat, tonnikala, ketsuppi ja chili tasaiseksi massaksi.

Lorauta munakasmassa pannulle ja ravista tasaiseksi. Anna munakkaan paistua pienellä lämmöllä kypsäksi.

Tarjoa tonnikalamunakas heti kuumana salaatin kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi