Tillimakaroni

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Vaasalaisissa pitserioissa hitiksi noussut tillimakaroni on jotain, jota kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti. Hiukan majoneesia kylkeen ja tämähän on kaikessa outoudessaan yllättävän hyvän makuista.

Ainekset neljälle

  • 200g makaronia kuivana
  • 2 tl kuivattua tilliä
  • 1-2 tl aromisuolaa (verenpaineen mukaan)
  • 5 dl vettä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • tuoretta tilliä koristeeksi (voi jättää pois)

Keitä makaroni kypsäksi, mutta ei liian pehmeäksi. Kaada vedet pois ja lorauta oliiviöljyä makaroneille. Mausta reippaasti aromisuolalla ja tillillä. Sekoita kunnolla ja laita jääkaappiin kannen alle tekeytymään vähintään puoleksi tunniksi. Nauti kylmänä!

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi