Tiikerirapu-valkosipulipasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (26 arviota)
Loading...

Yksinkertainen ja nopea välimerellinen pasta. Tiikerirapu on todella herkullinen mutta löytyy vain tasokkaammista kaupoista pakasteena tai tiskillä marinoituna.

Viimeksi päivitetty

Tiikerirapu-valkosipulipasta neljälle

  • 300g spagettia
  • 200g tiikeriravun pyrstöjä (tai isoja katkarapuja)
  • 4 isoa valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 koura tuoretta oreganoa
  • Suolat ja pippurit
  • Chiliä maun mukaan, voi jättää poiskin.

Pasta kiehumaan reilusti suolaiseen veteen; ja muistetaan al dente kypsyys.

Isolle pannulle oliiviöljy lämpenemään. Kuori ja silppua valkosipulit ja laita öljyyn. Kun ne alkavat ritistä, lisää (sulatetut ja kuivatut) ravunpyrstöt pannulle. Varo; vesi räiskyy öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä jos maistuu.

Siivilöi spagetti ja pöyräytä se myös pannulle. Silppua oregano sekaan, sekoita pasta ja tarjoile.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi