Suppilovahverokastike

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Suppilovahverokastike sopii arkeen ja juhlaan. Nauti sellaisenaan keitettyjen perunoiden kanssa tai laita jauhelihapihvin päälle. Miten vaan, aina erinomaista.

Ainekset neljälle

  • 3 dl tuoreita suppilovahveroita (tai vastaava määrä säilöttyjä/pakastettuja)
  • 1 rkl voita
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl smetanaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
Putsaa ja valmistele suppilovahverot. Leikkaa ne pieneksi jos haluat hienomman rakenteen kastikkeeseen.
Laita kastikekattilaan voita ja levylle. Paahda sienistä ylimääräinen neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kaada kasvisliemi kattilaan. Keitä puoleen. Lisää sitten kerma – kiehauta, ja sitten smetana. Kaada suppilovahverokastike tarjoiluastiaan ja tarjoa se heti lämpimänä.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi