Suolainen pannukakku

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (54 arviota)
Loading...

Pannukakku on hyvää myös suolaisena versiona. Täytteissä voi käyttää mielikuvitusta rajattomasti, vähän niin kuin pizzassa.

Viimeksi päivitetty

Ainekset pellilliseen

  • 1 litra punaista maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 4-5 dl vehnäjauhoja
  • 1 reipas loraus oliiviöljyä
  • suolat ja pippurit
  • pinjansiemeniä paahdettuna

Sipuli-salami täyte

  • 2 keltasipulia (siivutettu ja ruskistettu)
  • 1 nippu salamia

Pinaatti-mozzarella täyte

  • 3 kouraa tuoretta pinaattia tai 1 pss pakastepinaattia
  • 1 pallo mozzarellaa siivutettuna

Laita maito kulhoon ja lisää kananmunat ja vatkaa. Lisää mausteet sekaan.

Lisäile jauhoja hiljalleen 4-5 dl kokoajan vatkaten. Lorauta lopuksi öljy. Jätä tekeytymään vartiksi.

Uuni 200 asteeseen lämpenemään. Kaada pannukakkutaikina korkeareunaiselle uunipellille leivinpaperin päälle.

Asettele haluamasi täytteet ja paista 20-30 minuuttia. Varo ettei pannukakku kärähdä.

Uunin jälkeen pannukakku saa huilata ainakin vartin verran. Voit sillä välin paahtaa pinjansiemeniä pannukakun päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi