Spagettivuoka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (34 arviota)
Loading...

Kun teet pasta bolognesen, tee sitä reilusti kerralla. Tämä spagettivuoka onnistuu seuraavana päivänä jämistä todella helposti. Tässä resepti myös alusta lähtien tekemiseen.

Ainekset kahdeksaan annokseen*

  • 500g spagettia kuivana
  • 400g sika-nautajauhelihaa
  • 2 isoa sipulia
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 1/2 tl oreganoa
  • 3 dl juustoraastetta (maun mukaan)
  • suolaa ja pippuria
  • ruokaöljyä

*Koko komeus onnistuu myös erittäin hyvin edellisen päivän pasta bolognesen jämistä. Sekoita vaan juustoa kyytiin ja lyö uuniin.

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota kullankeltaiseksi pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista hiukan. Mausta tomaattimurskalla, ketsupilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.

Keitä spagetit puolikypsiksi. Sekoita kaikki ainekset, myös juustoraaste ja kaada öljyttyyn vuokaan.

Paista spagettivuokaa noin 35 minuuttia 200 asteisessa uunissa.

Spagettivuoka saa vetäytyä uunin jälkeen vartin verran.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi