Spagetti Rosso

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Spagetti Rosso syntyy todella nopeasti punaisesta pestosta. Oman mielenkiintoisen säväyksensä antaa kylkeen tarjoiltu tomaatti-basilikasalaatti. Tämän ruoan tekeminen on oikeastaan yhtä nopeaa, kuin pastan keittämiseen käytetty aika. Eli todellinen pelastaja arjen kiireessä.

Ainekset neljälle

  • 350g spagettia
  • 1 dl punaista pestoa

Tomaatti-basilikasalaatti

  • 200g kirsikkatomaatteja
  • 1 puska basilikaa
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl mustapippuria

Laita pastavesi kiehumaan. Reippaasti suolaa sekaan. Keitä spagetti napakaksi.

Tee sillä välin tomaatti-basilikasalaatti; halkaise kirsikkatomaatit, revi basilikat ja pyöräytä kulhossa ohjeen mukaisten aineksien kanssa. Jätä marinoitumaan.

Kun pasta on kypsä, kaada keitinvesi huolellisesti pois ja sekoita punainen pesto sekaan.

Pyöräytä spagettia lautasille ja koristele annosten reunat tomaatti-basilikasalaatilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi