Sitruunarisotto

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arviota)
Loading...

Tuhdin padan kanssa mukavan kepeä ja maistuva riisi, joka tulee näppärästi ja nopeasti paistinpannulla.

Ainekset kuudelle

  • 300g pinaattia (pakastekin käy)
  • 3 dl risottoriisiä (arboreo)
  • 1 sipuli
  • 1/2 puskaa tilliä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 sitruunaa
  • suolat ja pippurit

Jauha pinaatti veitsellä suht pieneksi.

Lorauta oliiviöljy korkeareunaiselle paistinpannulle. Keskilämmöllä kuullotus riisille. sipulihake myös mukaan, suolat ja pippurit sekä sitruunamehu.

Lisää sitten pinaatti – pyöritte sekaan ja ala lisäilemään vettä pari desiä kerrallaan. Pyörittele välillä ja kun risotto alkaa kuivua, lisää jälleen vettä.

Tätä pulaamista jatketaan niin kauan että risotto on valmis. Ei tarvitse olla Italialaisen valuvaa, vaan suht kiinteä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi