Mantelista sitruunakanaa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Jogurtissa ja sitruunassa marinoitu kanavarras saa mukavaa ryhtiä mantelista ja aromia neilikasta. Sitruunakana on pääsäislounaan piristävä ruoka.

Ainekset neljälle

  • 400g broilerinpaloja (reiluja)
  • 25g mantelilastuja
  • 1 koura lehtipersiljaa

Marinadi

  • 1 rkl luonnonjogurttia
  • 2 rkl sitruunanmehu
  • 1 rkl sitruunankuorta
  • 1 tl hunajaa
  • 2 neilikkaa
  • 1 ripaus cayennepippuria
  • suolaa ja pippuria

Jauha neilikka morttelissa. Sekoita marinadiainekset ja jätä tasoittumaan.

Leikkaa broileri varraskuutioiksi. Laita pussiin ja kaada marinadi päälle. Jätä jääkaappiin yön yli.

Liota varrastikkuja vedessä (ei jää liha kiinni). Pujota broilerikuutiot tikkuihin ja paista grillivastuksien alla vartin verran, kääntele välillä jos meinaa palaa. Jos ei ole vastuksia niin uuni täysillä.

Pura vartaat uunin kestävälle lautaselle, ripottele mantelilastut päälle ja ruskista sitruunakanaa vielä uunissa pari minuuttia vastuksien alla.

Revi lehtipersiljaa lautaselle ja kekoa kanat päälle. Koristele sitruunasiivuilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi