Sipulinen punaherukkahilloke

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arviota)
Loading...

Punaherukan happamuus taittuu nätisti sipulin ja sokerin makeudella. Tämä on erinomainen hilloke mm. kanaviillokille tai riistalihalle.

Ainekset, noin 4 dl hilloketta

  • 3 dl punaherukoita
  • 1 dl vettä
  • 3 punasipulia
  • 2 dl hillosokeria

Laita punaherukat ja vesi pieneen kattilaan ja ala kiehuttaa. Kuori ja leikkaa punasipulit sillä välin suikaleiksi.

Kun punaherukat ovat mehustuneet, voit halutessasi paseerata niistä siement ja kuoret pois. Tämä ei ole välttämätöntä.

Lisää pilkotut punasipulit ja keitä 10 minuuttia niin, että punasipulit pehmenevät. Lisää sokeri ja nosta hilloke levyltä. Voit säilöä punaherukkahillokkeen desinfioituun hillopurkkiin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi