Uudet potut ja sinappisilli – voiko mikään maistua kesällä paremmalle? Dijon-sinapilla saat tähän ruokaan hienostuneen sävyn.
Ainekset neljälle
- n.150g ruodottomia sillifileitä
- 2 rkl etikkaa
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl dijon-sinappia
- 1 dl smetanaa
- 1 dl ruokaöljyä
- tuoretta tilliä
Valmistele silli. Jos haluat vähemmän suolaista, voit liottaa silliä muutaman tunnin jääkaapissa kylmässä vedessä.
Kiehauta loput ainekset tilliä lukuun ottamatta. Jäähdytä. Silppua reippaasti tilliä maustekastikkeeseen.
Leikkaa silli siivuiksi laita steriloituun lasipurkkiin ja kaada maustekstike päälle. Anna sinappisillin marinoitua jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään.