Sinappisilli

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Uudet potut ja sinappisilli – voiko mikään maistua kesällä paremmalle? Dijon-sinapilla saat tähän ruokaan hienostuneen sävyn.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • n.150g ruodottomia sillifileitä
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 dl smetanaa
  • 1 dl ruokaöljyä
  • tuoretta tilliä

Valmistele silli. Jos haluat vähemmän suolaista, voit liottaa silliä muutaman tunnin jääkaapissa kylmässä vedessä.

Kiehauta loput ainekset tilliä lukuun ottamatta. Jäähdytä. Silppua reippaasti tilliä maustekastikkeeseen.

Leikkaa silli siivuiksi laita steriloituun lasipurkkiin ja kaada maustekstike päälle. Anna sinappisillin marinoitua jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi