Sienipasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Sienipasta on arjen luksusta erittäin vähällä vaivalla. Kiinnitä huomiota erityisesti pastan laatuun. Näin hienot metsäsienemme saa arvoisensa kumppanin lautasella.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 500g hyvälaatuista pastaa*
  • 100g parmesaania lastuina
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 4 dl tuoreita sieniä (kantarelli sopii hyvin)
  • tuoretta rosmariinia
  • suolat ja pippurit

*Kuivapastaa ostaessa kannattaa katsoa että pasta on mahdollisimman “matta” väriltään. Läpikuultavuus on heikon laadun merkki.

Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä napakaksi eli al dente.

Kuumenna pastan kiehuessa pannussa oliiviöljyä, voita ja rosmariinin oksa. Paista pilkotut sienet nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vähennä lämpöä.

Yhdistä pasta ja kastike. Koristele sienipasta parmesaanilla ja rosmariinilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi