Sienihöystö

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arviota)
Loading...

Sienihöystö pihvin kumppaniksi eikä puutu kuin haitarimusiikki. Sen verran lähellä Pariisin bistroja ollaan. Piparjuuri antaa tähän reseptiin pisteen iin päälle.

Ainekset neljälle

  • 6 isoa ja napakkaa herkkusientä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 100g tuorejuustoa
  • 1 tl piparjuuritahnaa
  • 1 dl kermaa
  • reippaasti mustapippuria
  • suolaa maun mukaan

Valmistele herkkusienet; poista kuivahtanut osa kannasta ja leikkaa reippaiksi lohkoiksi.

Paistinpannuun lämpöä. Lorauta oliiviöljyä pannulle ja sienet perään. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna paistua muutama minuutti niin, että herkkusienet ovat hiukan kutistuneet ja ovat saaneet nätin paistovärin. Lorauta kermaa kyytiin ja kiehauta. Sekoita tuorejuusto sekä piparjuuri sienihöystöön ja tarjoile heti vaikka pihvin kaverina.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi