Sieni-juureshöystö

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Valloittava sienilisuke vaikka fiinimmälle illalliselle. Huhtasienen voi korvata myös korvasienellä tai jopa tryffelillä.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 300g lanttu
  • 4 porkkanaa
  • 30g kuivattuja huhtasieniä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl kuivaa timjamia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, sokeria, pippuria

Laita kuivatetut sienet likoamaan tilkkaan vettä.

Kuori lanttu ja kuutioi (pikkunoppaa). Porkkana samanlaiseksi.

Reilu lämpö pannuun, öljyä ja reipas freesaus juureksille. Lorauta viini sekaan ja kiehuta juurekset melkein kypsäksi, niin että viini on lähes haihtunut.

Sienet sekaan, freesaus, kerma ja mausteet. Pari minuuttia ja valmista on.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi