Savuahvennapit

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Näyttävä ja herkullinen pikkuruoka juhliin. Kuohuviinilasillisen kanssa tämä sopii myös erittäin hyvin.

Viimeksi päivitetty

 ainekset 20 nappiin

  • 20 kpl ruisnappeja
  • 1 tlk savuahvenia
  • 1/2 kurkku
  • 1 reilu pätkä inkivääriä
  • 1 tl sokeria
  • 1 koura tilliä

Seesamimajoneesi

  • 5 rkl majoneesia
  • 3-6 tippaa seesamiöljyä

Seesamimajoneesi
Sekoita majoneesi ja seesamiöljy kulhossa. Lusikoi pakastuspussinpohjalle (tai pursottimeen).

Kuori kurkku, fileeraa siemenet pois ja leikkaa pieneksi kuutioksi – ja omaan kulhoonsa. Kuori enimmät kuoret inkivääristä, raasta se ja purista vaikka valkosipulipuristimella mehut kurkkujen päälle. Sokerit myös kyytiin ja pari pyöräytystä.

Leikkaa pursottimesta pieni pala kulmaa pois ja pursota majoneesiä ruisnapille. Lusikoi hiukan kurkkuja päälle, sitten siivu savuahventa (voit vähän sormisuolata) ja vielä neppi majoneesia. Koristele silputulla tillillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi