Ruusukaali-pekonipaistos

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arviota)
Loading...

Ruusukaali-pekonipaistos on erittäin helppotekoinen Keski-Eurooppalainen herkku myös niille, jotka eivät ole ruusukaalin hienoutta vielä löytäneet.

Ainekset neljälle

  • 300g – 400g ruusukaalia
  • 120g pekonia
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl hunajaa
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 2 oksaa rosmariinia
  • suolaa ja pippuria

Perkaa ruusukaalit; kannasta pätkä ja uloimmat lehdet pois. Halkaise ruusukaalit ja laita kiehumaan tuopilliseen vettä jossa 2 tl suolaa. Kiehuta 5 minuuttia, kaada vedet pois ja jätä höyryämään.

Leikkaa pekoni pieneksi ja laita kylmälle pannulle. Ala nostaa lämpöä niin kauan että pekoni rapeutuu.

Lisää myös ruusukaalit pannulle ja pyöritä lämpimäksi. Lorauta kermaa ja omenaviinietikka pannulle. Mausta, hunajalla, rosmariinilla ja pippurilla. Kiehauta nopeasti. Tarjoa ruusukaali-pekonipaistos hyvän leivän kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi