Rieskalaiset

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Rieskalaiset on kuin porilaiset vietynä keskemmälle Suomea. Näppärää, nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Maistuu myös juhlien jälkeen taivaalliselle.

Ainekset neljälle

  • 8 pehmeää rieskaleipää
  • 500g jahtimakkaraa tai gotleria
  • 1 sipuli
  • 1 suolakurkku
  • sinappia

Vinkki: Jos haluat savun aromia rieskalaisiin, osta balkanmakkaraa.

Siivuta jahtimakkara ja paista pannulla. Silppua sillä välin sipuli ja suolakurkku.

Kasaa rieskalaiset; pohjalle sinappia, suolakurkkua ja sipulia. Paistettu jahtimakkara päälle ja sinappia lisää. Kansi kiinni ja ääntä kohden.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi