Remoulade-kastike

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Helppotekoinen remoulade-kastike on herkku, joka ei kaapissa kauan seiso. Sitä voi käyttää monella tapaa erilaisten kalaruokien kylkiäisinä, leivän päällä tai frittiruokien dippinä.

Ainekset; 2,5 dl valmista kastiketta

  • 2 dl majoneesia (toisen desin voi korvata kermaviilillä)
  • 1 rkl ketsuppia
  • 2 tl sinappia (dijon on hyvä)
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl voimakasta paprikajauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl makukurkkua
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 1 tl tuoretta tilliä

Kuutio makukurkku hyvin pieneksi silpuksi. Silpusta myös tuoreet yrtit.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja jätä jääkaappiin tekeytymään vähintään vartiksi.

Kaada remoulade-kastike tarjoiluastiaan ja koristele tuoreilla yrteillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi