Rapuhampurilainen

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Rapuhampurilainen tehdään Sloppy Joe tyylillä, jossa täyte valuu pitkin rinnuksia. Sotkusta välittämättä, tätä upeaa rapuherkkua on vaikea vastustaa.

Ainekset neljälle

  • 400g katkarapuja (tai muuta ravunlihaa)
  • 4 briossisämpylää
  • hapan omena
  • punasipuli
  • 4 limeä
  • 2 dl majoneesia
  • chilijauhoa maun mukaan
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • 4 siivua cheddaria

Sulata katkaravut siivilässä kaatamalla kiehuvaa vettä päälle.

Raasta 2 limen kuori talteen.

Laita katkaravut kulhoon ja purista 4 limen mehu sekaan. Suolaa hyvin ja pyörittele sekaisin.

Kuori omena ja kuutio pieneksi. Sekoita katkarapukulhoon. Sama juttu sipulin kanssa.

Anna tekeytyä hetki, kaada ylimääräiset mehut talteen ja mausta täyte limen kuorella, chilillä ja silputulla tillillä.

Lusikoi majoneesia sekaan. Ohenna täytettä limemehulla, mutta varo ettei mene liian luiruksi.

Laita briossit leikkuupinta ylöspäin uunipellille. Kannen päälle siivut juustoa ja uuniin grillivastuksien alle hetkeksi, että juusto alkaa sulaa.

Kasaa rapuhampurilaiset: Pohjan päälle raputäytettä ja kansi viereen. Hienonna tilliä vielä koristeeksi ja tarjoa limesiivuja kylkeen. Syö rapuhampurilainen siististi haarukalla ja veitsellä avonaisena tai iske kansi kiinni ja mässäile Sloppy Joe tyyliin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi