Ranskalainen maalaisterriini

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Herkullinen ranskalainen maalaisterriini maistuu maksakammoisillekin. Kuivatut hedelmät antavat mukavan makean säväyksen tähän klassiseen ruokaan.

Ainekset kahdeksalle

  • 300g broilerin maksaa
  • 400g porsaan ulkofileetä
  • 2 dl kuivattuja hedelmiä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 8 siivua pekonia
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl suolaa

Sekoita kuivatut hedelmät ja valkoviini.

Leikkaa possu noppakokoon. Jauha broilerin maksa.

Asettele pekoni terriinivuoan pohjalle niin, että pekonin päät roikkuvat vuoan reunoilta.

Sekoita loput ainekset ja kaada vuokaan pekonien päälle. Käännä pekonien päät terriinin päälle. Tiivistä huolellisesti.

Paista ranskalaista maalaisterriiniä 150C uunissa pari tuntia.

Anna jäähtyä ja leikkaa siivuiksi.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi