Raitha eli jogurttidippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arviota)
Loading...

Raitha on jogurtista valmistettu dippi. Se on omiaan helpottamaan voimakkaiden curryjen poltetta. Raitha voidaan maustaa eri tavoilla, tässä kolme vinkkiä.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 3 dl luonnonjogurttia
  • 1 tl suolaa
  • 1 hyppysellinen sokeria

Raithan voi tehdä myös tulisena chilijauholla maustettuna.

Sekoita lisäksi joukkoon yksi näistä makuvaihtoehdoista

Kurkku & porkkana-raitha
2 porkkanaa raasteena
15cm pätkä kurkkua raasteena
(valuta tunti siivilässä)

Ananas-raitha
1 prk ananasmurskaa (valutettu)

Minttu-raitha
1/2 tl minttukastiketta (tai kuivayrttiä)
1 tl korianterijauhoa

Sekoita ainekset keskenään ja anna raithan maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia, eikä haittaa vaikka on seuraavaan päiväänkin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi