Quesadillat

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arviota)
Loading...

Nämä lättyset kelpaisivat vaikka Zorrolle. Quesadillat ovat erinomaisen näppärä ruoka noutopöytään tai retkelle mukaan otettaviksi. Sombrerot päästä ja syömään.

Viimeksi päivitetty

Ainekset 4 kpl

  • 200g cheddar-juustoa
  • 1 iso bataatti
  • 2 rkl jalapenorenkaita
  • 1 rucola-salaatti
  • 1 punainen paprika
  • 8 tortillaa

Vinkki: Käytä quesadillojen täytteiden kanssa mielikuvitusta. Kypsä, revitty kalkkuna on hyvä lisäke lihaisamman ystäville. Pääasia että juustoa on sen verran että lättyset pysyvät hyvin kasassa.

Kuori ja kuutio bataatti nopan kokoisiksi paloiksi. Kiehuta n.7 minuuttia. Valuta.

Hienonna cheddar pieneksi muruksi. Hienonna rucola. Kuutioi paprika. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa neljään osaan.

Ota tortilla ja levitä juustomassaa sen päälle tasaisesti. Laita toinen tortilla päälle ja painele tiiviiksi lätyksi.

Paista quesadillat kuumalla pannulla 3-4 minuuttia molemmin puolin. Anna jäähtyä hetki ja leikkaa lohkoiksi.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi