Pyttipannua a la Mallorca

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Fritos mallorquinas on paikallinen pyttipannu johon tulee herkullisimmat sisäelimet.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 200 g lampaanmaksaa
  • 200 g lampaanmunuaisia
  • 2 perunaa (tai 4 uutta perunaa)
  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 nippu tilliä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolat pippurit

Poista maksasta kalvo ja kuutioi se. Valmistele myös munuaiset samanlaisiksi kuutioiksi.

Kuori perunat ja kuutio ne nopan kokoisiksi paloiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuutioi myös paprika.

Kuuma pannu. Oliiviöljy sisään ja perunat paistumaan n.5 minuutiksi. Sitten maksa, munuaiset, sipuli, yrtit ja mausteet pannulle, paistetaan liha kypsäksi. Lopuksi vielä paprikakuutiot, nopea freesaus ja lautaselle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi