Punajuurihöystö

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Makea lisuke vaikka makkaran kaveriksi. Keventää hienosti myös grillipöydässä.

Ainekset kuudelle

  • 500 g punajuuria (myös säilyke käy)
  • 250 g punasipulia
  • 1/2 dl balsamicoa
  • 1 rkl hunajaa

Kuori ja pilko kasvikset mahdollisimman hienoksi silpuksi.

Laita paksupohjaiseen kattilaan tippa vettä ja laita kasvikset sinne. Ala hauduttaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Kun punajuuri ja punasipuli ovat vähän pehmenneet, lorauta balsamico kyytiin.

Anna hautua hiljaa 30 minuuttia välillä käännellen.

Mausta lopuksi hunajalla ja jäähdytä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi