Possuraguu

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Hiljaa kypsynyt possuraguu on loistava esimerkki siitä, mitä hyvin edullisesta kasslerista saa aikaan.

Ainekset neljälle

  • 300g porsaan kassleria
  • 2 kypsää tomaattia
  • 1 porkkana kuutioituna
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipuli (leikkaa kanta pois)
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1 puska basilikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 dl vettä
  • persiljaa ja raastettua parmesaania päälle

Vinkki: Herneet sopivat hyvin lihapadan kaveriksi

Leikkaa kassler pieneksi kuutioksi. Lorauta pataan reippaasti oliiviöljyä. Silppua sipuli ja paista padassa hetki. Lisää myös kassler ja ota väriä pintoihin.

Kuutioi tomaatti ja lisää pataan. Lisää myös loput ainekset, basilikaa lukuun ottamatta. Keitä kannen alla hiljalleen pari tuntia. Sekoita välillä.

Kun liha alkaa hajota, revi basilika sekaan ja nosta possuraguu pöytään tekeytymään hetkeksi. Tarjoa pastan kera.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi