Porsaan sisäfileetä ja paprikaa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Porsaan sisäfilee on edullinen ja mehevä pala possusta, kunhan et kypsennä sitä liikaa. Tässä se valmistetaan italialaiseen tyyliin paprikoiden kanssa.

Ainekset neljälle

  • n. 600g porsaan sisäfilee
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 1 kuivattu peperoncini (kuivattu pieni chili – voi korvata millä vaan chilillä maun ja tulisuuden mukaan)
  • 1 dl hyvää oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamietikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • timjamia koristeeksi

Vinkki: Kypsennetyt härkäpavut tai valkoiset jättipavut ovat hyvä lisäke tälle ruoalle.

Leikkaa sisäfilee haarukkapalojen kokoiseksi kuutioksi. Paloittele paprikat samaan kokoon.

Hauduta paprikat pannulla reilussa oliiviöljyssä pehmeiksi. Se ottaa noin vartin verran. Murskaa peperoncini ja sekoita paprikan joukkoon. Siirrä hetkeksi odottelemaan.

Ota pannuun reilu lämpö ja paista possuun nätti väri kauttaaltaan. Mausta suolalla sekä balsamietikalla.

Lisää paprikat öljyineen pannulle ja paista muutama minuutti. Tarkista että porsas on kypsää, mutta varo ettei se mene yli, koska silloin liha menee kuivaksi. Maista, voit lisätä halutessasi pippuria.

Aseta porsaan sisäfileetä ja paprikaa tarjolle. Koristele revityllä timjamilla ja nauti viinilasillisen kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi