Porkkanasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arviota)
Loading...

Valkosipulisella aiolilla ryhditetty porkkanasalaatti sopii grilliruoille ja pitopöytään. Tuoreista ja makeista porkkanoista tulee todella hyvää.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kuudelle

  • 0,5 kg isoja porkkanoita
  • 1 dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 litra vettä

Aioli

  • 1 dl majoneesia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 tl sitruunamehua

**VINKKI**
Voit laittaa myös kesäkurpitsalastuja sekaan, mutta ne kannattaa itkettää suolan kanssa.

Silppua valkosipulinkynnet ja sekoita majoneesin ja sitruunamehun kanssa tekeytymään jääkaappiin.

Kiehauta vesi, sokeri ja etikka.

Kuori porkkanat ja vedä kuorimaveitsellä ne lastuiksi. Heitä porkkanalastut kiehautettuun veteen kahdeksi minuutiksi ja valuta kuivaksi.

Pyöräytä aioli sekaan ja porkkanasalaatti on valmis.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi