Porkkanahalva

2
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arviota)
Loading...

Porkkanahalva on intialaisia perusjälkiruokia. Se helpottaa mukavasti poltetta tulisen aterian jälkeen.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 2 rkl voita
  • 4 porkkanaa
  • 2 dl kermaa
  • 1/2 tl kanelia
  • 1/2 tl kardemummaa
  • 4 rkl sokeria
  • 1 rkl siirappia
  • 1 koura rusinoita
  • 1 koura mantelilastuja koristeeksi

Sulata voi kattilassa ja freesaa porkkanaraastetta muutama minuutti.

Lisää kerma ja loput ainekset.

Keitä hiljalleen tunnin verran kattilassa, mutta varo ettei kerma nappaa pohjaan.

Anna jäähtyä. Tarjoa porkkanahalva paahdettujen mantelilastujen kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

2 kommenttia

Kommentoi