Porkkanadippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Hieman tulinen ja hunajan ansiosta hennon makea dippi. Erinomainen pikantti lisä meze-pöydässä.

Viimeksi päivitetty

Ainekset (n.4dl)

  • 4 porkkanaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl chilitahnaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 koura kalamataoliiveja (kivetön)
  • suolaa ja pippuria

Keitä porkkanat pehmeiksi. Silppua oliivit hienoksi.

Laita oliiveja lukuunottamatta kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hurauta tahnaksi. Sekoita oliivisilppu kyytiin lusikalla.

Anna dipin maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi