Pinaatti-ricottapasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (31 arviota)
Loading...

Maukas pinaatti kermaiseen ricottaan sekoitettuna ja alla sitruunaisen pirteä pasta. Yksinkertaista ja hyvää kasvisosastolla.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 400g spaghettia (kuivana)
  • 1/2 sitruuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 koura lehtipersiljaa

Ricotta-mousse

  • 250g ricotta-juustoa
  • 150g pakastepinaattia (tuoretta jos on)
  • 1-2 rkl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl valkopippuria

Iso kattila melkein täyteen vettä ja kiehumaan. Sekaan pieni kourallinen suolaa.

Sulata ja kuumenna pinaatti mikrossa (tuore silputaan ja kiehautetaan). Sekoita juuston sekaan ja mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.

Kiehauta pasta kiinteäksi, al dente. Kaada kaikki vesi pois. Lorauta reippaasti oliiviöljyä ja sekoita. Purista sitruuna mausteeksi.

Pyöräytä pastaa keko lautaselle, sen päälle ricotta-moussea, revittyä lehtipersiljaa ja loraus oliiviöljyä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi