Pikkupaprikat – Pimientos de Padron

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Espanjalaiset pikkupaprikat eli Pimientos de Padron ovat nyt onneksi myös meidän markettien hyllyillä saatavilla. Tämä pelkistetyn yksinkertainen ruoka on hämmästyttävän hyvää.

Ainekset neljälle

  • n. 400g pikkupaprikoita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa

Huuhtaise pikkupaprikat ja aseta talouspaperin päälle kuivumaan.

Lorauta oliiviöljy pannulle ja ala ottaa reilusti lämpöä. Pikkupaprikat pannulle paistumaan. Pyörittele ahkerasti, koska ne palavat helposti.

Parin minuutin paisto riittää ja siitä tarjoiluastiaan.

Anna hiukan jäähtyä ja ripottele suolaa reilusti päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi