Perunaröstit parmesaanilla

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (21 arviota)
Loading...

Tässä reseptissä perunaröstit tehdään muffinivuoissa ja maustetaan parmesaanilla. Vuoassa röstit saavat hautua rauhassa pinnalta rapeiksi ja sisältä suussasulaviksi. Liharuokien kaverina näistä saa ravintolatasoisen annoksen.

Ainekset neljälle

  • 4 perunaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 50 g raastettua parmesaania
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • persiljaa koristeeksi

Raasta perunat kulhoon. Purista sitruunamehua hiukan päälle, niin eivät ala tummua.

Mausta valkopippurilla ja suolalla. Laita myös pari ruokalusikallista oliiviöljyä sekaan.

Raasta parmesaania myös kulhoon ja sekoita hyvin.

Paista perunaröstit 190C uunissa 25-35 minuuttia, jolloin pinta saa nätin värin ja peruna ehtii kypsyä sisältä.

Kaiva röstit vuoista veistä apuna käyttäen ja koristele persiljasilpulla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi