Persikkarahka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Persikkarahka on etenkin persikoiden satokaudella suositeltavaa herkkua. Nykyään marketista löytyy myös erinomaisia persikkasoseita, joilla saa upeaa sävyä annokseen. Nopeaa ja helppoa jälkiruokaa – myös arkeen.

Ainekset neljälle

  • 2 tölkkipersikkaa tai tuoretta, jos sattuu olemaan kaupassa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl persikkasosetta
  • 1 dl maitorahkaa
  • 1 dl kermaa
Vispaa kermaa vaahdoksi, sekoita maitorahka ja vaniljasokeri mukaan.
Silpusta persikka pieneksi.
Kasaa persikkarahka laseihin tarjolle. Laita vuorotellen rahkaa, persikkasosetta sekä hedelmän paloja, näin saat näyttävän annoksen.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi