Peltiruoka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Peltiruoka on käsittämättömän simppeli ratkaisu arjen pyörityksessä. Koska idea on kypsentää nopeasti, peltiruokaan valikoituu luontaisesti vähähiilihydraattiset ainekset.

Ainekset neljälle

  • 8 siivua pekonia
  • 4 kananmunaa
  • 3 parsaa (tai broccolinia)
  • 1 paprika
  • 2 dl juustoraastetta
  • suolaa 
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Vinkki: Peltiruokaan voi laittaa kaikkea nopeasti kypsyvää, mitä yleensä jääkaappi on pullollaan; eiliset perunat, makkaraa, tomaattia, hillosipuleita jne. 

Laita uuni lämpenemään 215 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla ja kasaa ruoka sen päälle. Kuori parsat ja leikkaa paprikat 4 lohkoon. Täytä paprikalohkot juustoraasteella. Taita pekonit paperin päälle mahdollisimman laajaksi alueeksi. Riko kananmunat pekonien päälle. Mausta ja lorauta päälle hiukan oliiviöljyä.

Laita peltiruoka uuniin noin 15 minuutiksi ja nosta tarjolle sellaisenaan – koruttomana mutta herkullisena.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi