Pekoni-juustomunakas

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arviota)
Loading...

Pekoni-juustomunakas ei edes ole niin kauhea kaloripommi kuin voisi kuvitella. Makua siinä on enemmän kuin rasvaa.

Viimeksi päivitetty

Ainekset yhdelle

  • 2 siivua pekonia
  • 1 koura raastettua juustoa (gruyere, emmental jne.)
  • 2 kananmunaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Leikkaa pekoni ohueksi siivuksi ja laita munakaspannulle paistumaan. Raasta juusto kulhoon ja riko myös munat sinne. Sekoita munakasmassa tasaiseksi.

Kun pekonit ovat rapsakoituneet lisää tippa oliiviöljyä ja kaada munakasmassa sekaan.

Pyörittele munakasta paistolastalla kahdeksikkoa, jolloin se alkaa hyytyä kauttaaltaan. Kun munakkaan pinta on vielä mehukas, liuta se pannun reunaan ja vippaa munakas kaksinkerroin.

Liu`uta munakas lautaselle ja nauti heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi